Despre Noi

Povestea Noastră: Calitate și Măiestrie

MRG – Gard Forjat este recunoscută pentru dedicarea și măiestria în crearea de soluții de garduri și porți forjate care combină funcționalitatea cu estetica avansată. Fondată în 2010 (sub altă denumire), compania noastră a evoluat de la o mică afacere de familie la un lider în industria metalurgică, oferind produse personalizate și de înaltă calitate.

Misiunea noastră este să oferim clienților noștri nu doar produse, ci soluții complete care să contribuie la securitatea și frumusețea spațiilor lor. Fiecare proiect este abordat cu o atenție deosebită pentru detalii, folosind materiale de cea mai bună calitate și cele mai noi tehnologii din domeniu.

Ne propunem să fim lideri de necontestat în inovația designului de garduri și porți forjate. Viziunea noastră este aceea de a extinde posibilitățile estetice și funcționale ale produselor noastre, setând noi standarde în industrie și îmbunătățind continuu procesele de producție.

Despre MRG

Performanța Noastră în Cifre

0 +

Ani Experiență

0 +

Proiecte Realizate

0 +

Elemente Sudate

0 %

Recenzii Pozitive

Profesioniști

Echipa noastră este formată din profesioniști calificați, cu ani de experiență în designul și instalarea gardurilor metalice. Ne dedicăm oferirii unor servicii de înaltă calitate.

Siguranță

Fiecare gard pe care îl instalăm este proiectat să ofere securitate maximă. Utilizăm materiale de top și cele mai bune tehnici de construcție.

valorile noastre

De ce să Alegi MRG?

Consultanță

Înțelegem că fiecare client are nevoi unice. Oferim consultanță profesională pentru a ajuta fiecare client să aleagă soluția perfectă care să se potrivească nevoilor și bugetului său.

Serioși

Ne mândrim cu respectarea termenelor stabilite. Planificăm fiecare proiect cu atenție pentru a ne asigura că totul este finalizat la timp, fără compromisuri.

Creativi

Ne mândrim cu abilitatea noastră de a crea garduri unice, concepute special pentru a răspunde dorințelor și nevoilor specifice ale fiecărui client.

Echipa Noastră

Echipa Noastră De Profesioniști

În prezent, lucrăm la realizarea unor fotografii profesioniste ale membrilor echipei noastre. Ne cerem scuze pentru absența temporară a acestora pe site. Vom actualiza această secțiune cu noile imagini cât mai curând posibil, pentru a vă permite să cunoașteți vizual echipa care stă la baza MRG. Vă mulțumim!

Nicolae Mărgărit

Cristina Mărgărit

Emilian Olaru

Andrei Vasilescu

Costel Țirlea

Ionuț Albu

Au Scris Despre MRG

Suntem mândri să fim recunoscuți de unele dintre cele mai prestigioase publicații și platforme media. Această recunoaștere subliniază angajamentul nostru constant pentru calitate și inovație în domeniul fierăriei artistice. Iată unde a fost menționată compania noastră: