Contactează-ne

Contact prin Telefon

Ai întrebări sau ai nevoie de consultanță pentru proiectul tău? Nu ezita să ne suni. Suntem disponibili, te așteptăm!

Contact prin Email

Ne angajăm să răspundem tuturor mesajelor în cel mai scurt timp posibil, pentru a te asista cu răspunsuri complete și personalizate.

  Nume *

  Email *

  Telefon *

  Mesaj *

  Întrebări Frecvente

  Aici găsești răspunsuri la unele dintre cele mai comune întrebări pe care clienții noștri le au despre produsele și serviciile noastre. Dacă ai alte întrebări care nu sunt listate aici, nu ezita să ne contactezi.

  Oferim o varietate largă de garduri și porți, inclusiv modele forjate manual și opțiuni personalizate. Toate produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și securitate.

  Da, specialitatea noastră este personalizarea. Dacă ai un design specific în minte sau ai nevoie de recomandări, echipa noastră de designeri este aici pentru a te ajuta să creezi soluția perfectă pentru proprietatea ta.

  Toate produsele noastre vin cu o garanție de 2 ani, acoperind defectele de materiale și manoperă. Detaliile specifice garanției pot varia în funcție de tipul de produs și de materialele utilizate.

  Da, oferim servicii complete de instalare pentru toate produsele noastre. Echipa noastră de instalatori profesioniști va asigura că produsul final este montat corect și funcționează corespunzător.

  Poți solicita o ofertă completând formularul de pe pagina de contact sau ne poți suna direct la numărul nostru de telefon. Vom avea nevoie de câteva detalii despre proiectul tău pentru a putea oferi o estimare cât mai precisă.